Over ons

Hier kunt u meer informatie vinden over ons bedrijf en de diensten die wij verlenen. Bij ons kunt u uw kleding maken, vermaken en herstellen. Dit gebeurd op uiterst professionele wijze.

Door de goede bereikbaarheid en toegankelijkheid is iedereen in staat om naar de winkel te komen. Met parkeergelegenheid voor de deur. Ook minder validen en ouderen kunnen ons makkelijk bereiken. Onze klantenkring is breed en divers. Maar één ding hebben onze klanten met elkaar gemeen. Zij weten gevoel voor eigentijdse mode en stijl met een prijsbewuste keuze te combineren. Daarom zeggen wij “Georgette kleding reparatie!”.

Wat doen wij?

Voor het vermaken van kledingstukken, het herstellen van ritsen, het op maat maken van bruidskledij, leerbewerking en nog veel meer kunt u bij ons terecht.
Onze ervaren tailleur zorgt ervoor dat uw kleding snel, vakkundig en op professionele manier naar uw wens en maat wordt gemaakt en vermaakt. Heeft u uw droom jurk gevonden of exclusieve kleding? En zit het toch een beetje nauw of is het juist aan de grote kant? Geen nood! Onze professionele tailleur kan uw droom jurk of exclusieve kledij op maat voor u te vermaken.

Hiernaast doen wij allerlei soorten kledingreparaties en verrichten wij ook naaimachine reparaties. Dit gebeurd uiteraard op professionele en veilige wijze. Uw kleding blijft in optimale staat. Ook voor het op maat maken van uw gordijnen bent u bij ons op het juiste adres. Kom gerust langs of bel voor een afspraak.

Hengelo’s weekblad

George Aydin van alle markten thuis

2_49hwbd_zak02_49hwbd02_georgettemodea2f_f

HENGELO – Georgette kleding reparatie aan de Gerrit Peuscherstraat 80 is een vertrouwd adres voor kledingreparaties en het vermaken van kleding. Een tijd geleden was het bedrijf gevestigd aan de Willemstraat. Tegenwoordig vindt men Georgette kleding reparatie in de Hasseler Es. Opvallend is dat de man met ruim dertig jaar ervaring in kledingherstel, ook naaimachinereparateur is.

“Ik zit al 32 jaar in het vak”, vertelt George Aydin. “Voor het aanzetten van knopen kan men bij mij net zo goed terecht als voor het compleet veranderen of aanpassen van een model. Het inzetten van nieuwe ritsen is veelgevraagd en voor bedrijven pas ik veel kleding aan.

Een snelle service is bij mij vanzelfsprekend. Als het moet, is het dezelfde dag nog klaar. Voor winkeliers lever ik een extra service naar hun klanten. Wanneer iets in de winkel niet precies past en iemand wil het toch graag hebben, dan weten die ondernemers mij te vinden.”

Ook particulieren weten Aydin steeds gemakkelijker te vinden. Hij draait zijn hand niet om voor het inkorten van broekspijpen of het passend maken van bruidskleding of een avondtoilet. En zoals gemeldt zijn ook de technische klusjes aan naaimachines bij hem in goede handen.